Flavin 7 és Slim Flavin 7 rendelése

Peller Mariann és Ábel Anita is a glabridintől karcsúbb!

Bizonyára sokan irigykedünk Peller Mariann és Ábel Anita alakjára, hiszen meg kell hagyni mostanában mindketten nagyon csinosak. A háttérben pedig nem más áll, mint az édesgyökér-kivonat.

peller-mariann

Peller Mariann állítja, hogy gyerekkorától kezdve harcban állt kilóival, hiszen szervezete hízásra hajlamos. Először 15 évesen kezdett el egyfajta fogyókúrát, mivel „fel akart szedni” egy srácot a suliból, aki nagyon tetszett neki. Az akció sikeres volt, és Peller Mariann ekkor tapasztalta meg, hogy mennyire jót tesz az önbizalmának, ha megszabadul felesleges kilóitól. Azonban a kilók szép lassan vissza is csúsztak rá, amint abbahagyta a fogyókúrát. Azonban mindez megváltozott, amikor találkozott az édes növényből kivont glabridinnal, ami "genetikailag" változtatta meg: karcsúsága állandóságot mutat.

A RTL Klub műsorvezetője elárulta, hogy Katus Attila segítségével átalakították életmódját, de testsúlycsökkenése 10 kilónál megállt egészen addig, amíg rá nem talál a glabridinra. Az édesgyökér-kivonatnak köszönhetően újabb kilóktól sikerült megszabadulnia. És eléggé szembetűnő, hogy Peller Mariann a mai napig nagyon csinos és kirobbanó formában van.

Ábel Anita is hízásra hajlamos géneket örökölt. Ahogy ő mondja – egy hétvége alatt akár négy kilót is képes volt felszedni. Egészen addig, amíg el nem kezdett barátkozni a glabridinnal: most már onnan fogy, ahonnan szeretne, emellett a kilók nem is jönnek vissza.

Ábel Anita teltkarcsú idomait mindenki figyelemmel kísérhette a Szomszédok című sorozatban. A színésznőt mindig is zavarta, hogy sokszor az utcán is utána szóltak, hogy nagy a feneke. Azonban, mióta egészségesebben étkezik és glabridint szed az utcán már semmilyen bántó megjegyzést nem kap – sőt! inkább dicsérik. Ez nem csoda, hiszen a művésznő egyre csinosabb és egyre vidámabbnak tűnik. Ahogy ő fogalmaz: "Még csak most kezdtem el barátkozni az édesgyökérrel, de már most érzem magamon a változást."

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!