Peller Mariann és Ábel Anita is a glabridintől karcsúbb!

Bizonyára sokan irigykedünk Peller Mariann és Ábel Anita alakjára, hiszen meg kell hagyni mostanában mindketten nagyon csinosak. A háttérben pedig nem más áll, mint az édesgyökér-kivonat.

peller-mariann

Peller Mariann állítja, hogy gyerekkorától kezdve harcban állt kilóival, hiszen szervezete hízásra hajlamos. Először 15 évesen kezdett el egyfajta fogyókúrát, mivel „fel akart szedni” egy srácot a suliból, aki nagyon tetszett neki. Az akció sikeres volt, és Peller Mariann ekkor tapasztalta meg, hogy mennyire jót tesz az önbizalmának, ha megszabadul felesleges kilóitól. Azonban a kilók szép lassan vissza is csúsztak rá, amint abbahagyta a fogyókúrát. Azonban mindez megváltozott, amikor találkozott az édes növényből kivont glabridinnal, ami "genetikailag" változtatta meg: karcsúsága állandóságot mutat.

A RTL Klub műsorvezetője elárulta, hogy Katus Attila segítségével átalakították életmódját, de testsúlycsökkenése 10 kilónál megállt egészen addig, amíg rá nem talál a glabridinra. Az édesgyökér-kivonatnak köszönhetően újabb kilóktól sikerült megszabadulnia. És eléggé szembetűnő, hogy Peller Mariann a mai napig nagyon csinos és kirobbanó formában van.

Ábel Anita is hízásra hajlamos géneket örökölt. Ahogy ő mondja – egy hétvége alatt akár négy kilót is képes volt felszedni. Egészen addig, amíg el nem kezdett barátkozni a glabridinnal: most már onnan fogy, ahonnan szeretne, emellett a kilók nem is jönnek vissza.

Ábel Anita teltkarcsú idomait mindenki figyelemmel kísérhette a Szomszédok című sorozatban. A színésznőt mindig is zavarta, hogy sokszor az utcán is utána szóltak, hogy nagy a feneke. Azonban, mióta egészségesebben étkezik és glabridint szed az utcán már semmilyen bántó megjegyzést nem kap – sőt! inkább dicsérik. Ez nem csoda, hiszen a művésznő egyre csinosabb és egyre vidámabbnak tűnik. Ahogy ő fogalmaz: "Még csak most kezdtem el barátkozni az édesgyökérrel, de már most érzem magamon a változást."

Flavin termékek

Slim Flavin7+ 100dbkapszula

-18% Slim Flavin7+ 100db kapszula

A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik! Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását.

Ár: 10250 Ft
12500 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Interherb NAPI1 Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Fogyókúrák, léböjt- és tisztítókúrák esetén ajánlott készítmény, melynek hatóanyagai elősegíthetik a testtömeg-csökkentő

Ár: 1685 Ft
Megnézem
Újdonság

Flavin7 Quercetin 30 dbkapszula

Flavin7 Quercetin 30 db kapszula

Erős gyulladásgátló hatással rendelkező polifenol. Természetes fájdalomcsillapító, immunvédő és széles spektrumú vírusölő.

Ár: 3800 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!