A Gombos Edina-féle módszer

Sok hazai híresség hisz a glabridin pozitív hatásában, sokan ki is próbálták és látványos sikereket értek el. Nézzük is meg, hogyan nyilatkoznak a készítményről!

Gombos Edina neve mindnyájunknak ismerős ismerős: a nő, aki korán reggel ébresztett minket a Bocskor Gáborral és Boros Lajossal, illetve, aki este az Aktív műsorvezetőjeként érdekességeket, híreket tudósított a nagyvilágból és aki most a FEM3 televíziós csatorna műsorvezetője. De mi változott meg rajta az évek során?

gombos-edina

Edina mindig is túlságosan gömbölyűnek tartotta magát, a 2010. május 17-i Mokkába még a "töltött galamb" kifejezést sem tartja túlzónak. Állítja, hogy kislánya megszületése óta 10 kiló plusszal rendelkezett és a glabridin segítségével ettől szeretett volna megszabadulni. 6 hónap alatt sikerült is elérnie, hogy a mérleg kilenc kilóval mutasson kevesebbet. És miben látja az édesgyökér-kivonat nagyszerűségét?

Edina mindig is hangsúlyozta, hogy imád enni és nem hisz abban, hogy keserves ételmegvonásokkal némi súlytól meg lehetne szabadulni. Az ő családjában divatnak számítanak a "nagy evések". Tehát a fogyókúra során Edina nem változtatott az étrendjén, a testmozgás is kimerült nála annyiban, hogy kislánya után futkározott, mégis fél év során dereka, hasa és combjai is sokkal kisebbek lettek.

A módszer nagy előnyét ő is kiemelte: a glabridintől arányosan fogyott le – mellei nem lettek kisebbek, a felesleg jórészt a csípőjéről, derekáról, hasáról tűnt el. Emellett a műsorvezetőnő azt is kihangsúlyozta, hogy sokkal frissebbnek, egészségesebbnek érzi magát, ami annak tudható be, hogy a "nem látható" zsigeri zsírok nagy része is leolvadt belső testrészeiről a szer hatására.

De hogyan összegzi az eredményt maga Gombos Edina?

"Nem diétáztam, nem ettem kevesebbet, csak napi három kapszulát beszedtem, és ettől látványosan átalakult a testem. Boldog vagyok, hogy elértem, amit akartam. Innentől kezdve hiteltelenné válik az, aki támadott engem" – nyilatkozta a nagyszerű formában lévő Edina, aki úgy tervezi, hogy nem hagy fel a kapszula szedésével, hiszen így még néhány kilótól megszabadulhat és egészségét is megőrizheti.

Flavin termékek

Slim Flavin7+ 100dbkapszula

-18% Slim Flavin7+ 100db kapszula

A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik! Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását.

Ár: 10250 Ft
12500 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Interherb NAPI1 Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Fogyókúrák, léböjt- és tisztítókúrák esetén ajánlott készítmény, melynek hatóanyagai elősegíthetik a testtömeg-csökkentő

Ár: 1685 Ft
Megnézem
Újdonság

Flavin7 Quercetin 30 dbkapszula

Flavin7 Quercetin 30 db kapszula

Erős gyulladásgátló hatással rendelkező polifenol. Természetes fájdalomcsillapító, immunvédő és széles spektrumú vírusölő.

Ár: 3800 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!