Jáksó Lászlónak is sikerült!

Jáksó Lászlóról mindenkinek egy pocakos és tokás férfi jut eszébe, ám ez a külső most már a múlté, hiszen Jáksó is rákapott a glabridinra.

A híresség azt nyilatkozta, hogy ez élete legelőnyösebb fogyása, mert nemcsak egyszerűen fogyott, hanem alkatilag előnyösen olvadtak le róla a pluszkilók. Jáksó életében először váltott egy egészségtudatosabb életmódra, mert érezte, hogy frissessége már nem a régi, ehhez az életmódhoz pedig hozzákapcsolta a glabridint tartalmazó kapszulát, így az eredmény hihetetlenül látványos lett.

jakso-laszlo

Jáksó maga is meglepődött az eredményen, mert sosem volt hozzászokva ahhoz, hogy egy fogyókúrás módszer ennyire hatékony legyen: eddig koplalással és edzéssel kísérletezett eredménytelenül, néhány kiló éppen hogy lecsúszott,  de sokszor azonnal visszaszedte ezeket a leadott súlyt, amint abbahagyta az "önkínzást". Azonban most 96 kilóról 86 kilóra fogyott úgy, hogy mindössze többet gyalogolt éséjfélkor már nem evett pörköltet és szedte az édesgyökér kivonatot.

Hogyan nyilatkozott minderről a Heti Hetes sztárja?

"Sosem sportoltam semmit és valószínőleg nem is fogok. Egyszerűen csak kicsit odafigyeltem arra, hogy mit eszek, mellette pedig szedtem ezt a táplálékkiegészítőt. Kezdetben csak pár kilótól szabadultam meg, utána hirtelen egyre több és több ment le." Jáksó még orvoshoz is elment, mert úgy gondolta, hogy azért fogy ilyen gyorsan és látványosan, mert beteg. Doktora azonban megnyugtatta, hogy teljesen egészséges, így nincs miért aggódnia.

Jáksó nem állt le a tabletták szedésével, hiszen orvosa még azt is megállapította, hogy sokkal egészségesebb lett, belső szervei kevésbé zsírosak, amit a ClassFM műsorvezetője is érez magán, mert a kapszula szedése óta sokkal frissebb, és a stressztűrő-képessége is nőtt.

Már nem egy férfit látunk sörhassal és hatalmas tokával, hanem egy olyan embert, akinek testrészei külön-külön is felismerhetőek és láthatóan jobban is érzi magát. Neki sikerült! Most itt az idő, hogy te is kipróbáld, hiszen láthatod, hogy Jáksónak sem kellett teljes életmód-váltást végrehajtania, csupán a megfelelő termékhez nyúlnia.

Flavin termékek

Slim Flavin7+ 100dbkapszula

-18% Slim Flavin7+ 100db kapszula

A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik! Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását.

Ár: 10250 Ft
12500 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Interherb NAPI1 Édesgyökér Extraktum kapszula 30 db

Fogyókúrák, léböjt- és tisztítókúrák esetén ajánlott készítmény, melynek hatóanyagai elősegíthetik a testtömeg-csökkentő

Ár: 1685 Ft
Megnézem
Újdonság

Flavin7 Quercetin 30 dbkapszula

Flavin7 Quercetin 30 db kapszula

Erős gyulladásgátló hatással rendelkező polifenol. Természetes fájdalomcsillapító, immunvédő és széles spektrumú vírusölő.

Ár: 3800 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!