Flavin 7 és Slim Flavin 7

Tudományos eredmények a glabridin hatásával kapcsolatban

(0/0)

A glabridin testzsírra és zsigeri zsírra gyakorolt hatása túlsúlyos alanyoknál

A vizsgálat résztvevői 40-60 év közötti, 24-30 BMI-vel rendelkező alanyok voltak, 56 férfi és 28 nő.

tudomany-kutatas

A kezelés egy illetve 2 hónapig tartott, ezalatt a résztvevő személyek kalóriabevitele jelentősen nem változott. A résztvevők napi 900 mg glabridint fogyasztottak és a kísérlet végén testtömegük és BMI-jük jelentősen csökkent, nagyobb mértékben, mint a placebo csoport esetében. A személyeken a vizsgálat elején és végén CT-t is végeztek, a felvételek pedig kimutatták, hogy a folyamat végén zsigeri zsírtömegük is jelentősen csökkent.

A glabridin hatása a LDL koleszterinszintre

A tanulmány célja az volt, hogy meghatározzák a glabridin természetes antioxidáns hatását az LDL oxidációra nézve. A kísérlet 6 hónapon keresztül tartott és az alanyok oxidatív-stressz szintje valamint a plazma LDL oxidáció 20%-kal csökkent. A galbridin tehát csökkenti a koleszterinszintet is.

Hatékonysági vizsgálat egereken

A kísérlet alanyai felhizlalt egerek voltak, akiket magas zsírtartalmú ételekkel tápláltak. 4 csoportra osztották őket és minden csoport más-más százalékban kapott glabridint (0-2%). Azok az állatoknál, akik nagyobb százalékban jutottak glabridinhoz, jelentősen csökkent a hasi zsírfelhalmozódás és a testtömeg, zsírsejtjeik kisebbek lettek, a májsejtek zsírossága is csökkent.

Toxicitás vizsgálat

A kísérletet szintén patkányokon végezték, 90 napon keresztül, 2,9% glabridint felhasználva. Semmilyen káros hatást nem tapasztaltak.

Egy másik kísérletben azt vizsgálták, hogy a tengerimalac bőre hogyan reagál a vegyületre. Megállapították, hogy a glabridin csökkenti a bőrben levő gyulladást és gátolja a bőr pigmentációját.

A glabridin hatása az emberi csontokra

A vizsgálat alanyai a változó kor előtti és utáni nők voltak. Bebizonyították, hogy a glabridin alkalmas lehet arra, hogy javítsa a klimaxoló nőknél a csontrendellenességeket.

Emellett a glabridin hatásos anyag az élesztő gomba és a fonalas gomba ellen és még a memóriánkat is fejleszthetjük ezzel a flavonoiddal.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).